Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

Mina önskningar för 2018
 
Mamma & Wille <3
 
Min allra högsta önskan för 2018 är att 2018 blir mammas år. 2017 har varit ett riktigt skitår för mamma så jag hoppas att 2018 blir året då allt vänder och blir bra igen. För egen del blir 2018 mitt sista helår som student och det känns så himla bra. Den senaste tiden har jag känt mig alltmer färdig med studierna och jag ser verkligen fram emot när det här är över. Det har varit en resa minst sagt, med undantag för föräldraledighet under -15 så har jag pluggat konstant sen -11. Ännu en önskan jag har för 2018 är en varm sommar så vi och barnen kan få vara ute och njuta av sol och bad. Jag kan inte minnas sist vi hade en varm och härlig sommar. Jag känner på mig att 2018 kommer bli ett bra år, jag ser verkligen fram emot ett nytt år för tillskillnad från det här året så vet jag vad som väntar. 
 
 
Nya kvällsrutiner
God morgon!

Igår kväll avslutades kvällen med en väldigt långdragen nattning. Sigge somnade inte. Han krånglade en del, b.la. skulle han sitta upp och sova och bytte kudde flera gånger. Och om det är något jag alltid har haft svårt att hantera så är det just när nattningen drar ut på tiden och det känns som att det tar en evighet innan ungen somnar. Jag klarar inte av att sitta på golvet i ett mörkt rum och glo. Oftast brukar mobilen underlätta, då kan man sitta med den men igår var den urladdad så jag fick nöja mig med att glo in i väggen. Och tillslut, efter drygt 1,5 timme bäddade jag om honom och gick ut. Jag trodde han skulle komma upp strax efter men det gjorde han inte. Han kom inte ut alls, han sov. Och när det gått en tid och jag var helt säker på att han sov värmde jag på mat. Avslutade kvällen med att få äta ifred och i lugn och ro innan jag gick och bäddade ner mig i sängen.
 
Och vi har väl tänkt att vi ska sluta sitta kvar efter vi läst för barnen. Vi får se hur det kommer gå, för Wille är det inga problem. Men för att få Sigge att gå med på det kan nog bli lite av ett projekt. Jag fortsätter gärna läsa för barnen, det gör vi varje kväll men just att sitta kvar slipper jag gärna. 
 
 
 
 
 
En gammal vän på besök
God morgon.
 
Igår kom en gammal vän över. Vi fikade och tog igen allt vi missat det senaste månaderna. Vi har varken sett eller hörts av sen i juli. Och orsaken till det handlar mycket om att vi har haft en väldigt ansträngd relation men också för att omständigheterna det senaste åren gjort det svårare för oss att umgås. Hon har fått barn och flyttat och jag har haft fullt upp med mitt. Det är så klart synd att vi aldrig riktigt hittat tillbaka igen men det var ändå kul att hon kom förbi en stund igår. Anledningen till att vi varken hörts av eller träffats är mest på grund av att jag har valt att inte höra av mig. Jag har många gånger känt att vår relation inte är ömsesidig. Det är främst jag som hört av mig och till slut tröttnar man så av den anledningen slutade jag höra av mig i somras. Men förhoppningsvis ska vi ses snart igen. Jag hoppas att vi kan ordna nått i samband med min födelsedag i februari. Det vore väldigt kul om vi kunde ses utan barnen för en gångs skull.