Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

Influensa
Det var länge sen jag var såhär sjuk. Det började redan i lördags när jag vaknade men avtog under dagen. Samma på söndagen. Vaknade upp med feberfrossa, låg och frös hela natten så jag sov dåligt. Men det värsta slog till i söndags kväll. Och idag är jag fortfarande dålig. Imorse hade jag över 38 i feber. Och jag är så pass sjuk att jag kan inte ens lämna barnen i skolan. Idag har jag sovit hela förmiddagen. Tanken var att jag skulle plugga lite men det går inte, jag är alldeles för sjuk. Idag hämtade jag barnen, det var allt annat än lätt. Nu är vi hemma igen och jag fick lägga mig i sängen igen. Ska ligga här en stund och försöka samla energi till att laga mat. Utan ipren hade jag inte kommit upp ur sängen.
Cellprovtagning & mensvärk
(null)
 
Igår fick jag kallelse att komma på cellprovstagning. Senast jag fick det struntade jag i att gå vilket är väldigt dumt. Finns inga ursäkter men där och då passade inte tiden och jag kom aldrig iväg. Det här var nog 1 år innan jag blev gravid med Sigge. Under graviditeten tog vi alla prover som man vanligtvis gör i början av en graviditet och vi tog även ett cellprov i samband med det just för att jag struntat i att gå året innan. Och det visade inte på några förändringar. Det hoppas jag att det även visar denna gång. Och denna gång ska jag gå på avsatt tid. 
 
Och igår kom min mens. Som ett brev på posten efter min PMS-chock i måndags och tisdags. Jag har ingen mensvärk men igår var jag väldigt illamående. Jag har tidigare alltid haft lindring mensvärk, inga större besvär om man bortser från den "vanliga" mensvärken i magen. Igår var något utöver det vanliga vilket är märkligt. Idag är det dock som vanligt igen. Tur det.
 
Någon som känner igen sig? 
 
Organisera mera 🎒
(null)
Igår uppdaterade jag min skolväska 👍🏻 Väskan köpte jag på H&M och jag köpte till en neccesär vilket passar perfekt för att förvara lösa papper i och andra saker som jag behöver till skolan. Datafodralet köpte jag för några månader sen, även den är från H&M. I väskans innerfack la jag ner saker som jag kan behöva när jag inte är hemma. B.la. en tofs, tamponger, ipren och pappersnäsdukar, med andra ord ett litet "nödkit". Passade också på att rensa min plånbok på gamla kvitton. Och jag blev väldigt nöjd, nu har jag äntligen en ordentlig skolväska där jag får plats med allt som jag behöver ha med mig varje dag. 
 
Jag hittade ett passande inlägg som ni borde läsa. Där hittar ni massa tips på hur man kan få bättre ordning och reda i sin väska: Förvaringsdrottningen 👌🏻